ReWineMe: voor een gezellig en informatief avondje wijnproeven.

Bent u een fervent wijnliefhebber?

Zet u uw eerste stappen in de wijnwereld?
Twijfelt u om een wijndegustatie te houden?
Hebt u al verschillende wijnproeverijen achter de rug, maar bent u nog op zoek naar net dat ietsje meer?

Als u zelfs nog maar op één van deze vragen ‘ja’ antwoord, dan is ReWineMe de perfecte keuze voor de organisatie van uw wijnproeverij.

Bij u thuis of op een locatie naar uw keuze gaat ReWineMe op zoek naar uw eigen smaakprofiel en dat van uw gasten. Tijdens een degustatie van ongeveer twee uur geeft ReWineMe u een originele en visuele presentatie. Met net de juiste hoeveelheid informatie over de gepresenteerde wijnen, zonder de gezelligheid van de avond uit het oog te verliezen.

Enkele voorbeelden van wijndegustaties

   - Een leuke inleiding in de wijnwereld
   - Eén wijnland of regio
   - Het verschil tussen de oude en de nieuwe wereld
   - Eén bepaalde druivensoort in verschillende wijnlanden
   - ….. Op uw vraag worden de degustaties naar uw wensen ontworpen.

Voor deze wijnproeverijen wordt het budget van de te proeven wijnen in onderling overleg bepaald. In de prijs zijn steeds de degustatieglazen, knapperig brood, degustatiefiches en de presentatie inbegrepen, en dit voor groepen tot 30 personen. Voor grotere groepen werkt ReWineMe een voorstel op maat uit.

De aankoop van de wijnen en een vaste kost van 100 euro worden altijd aangerekend. Deze vaste kost valt weg als u en uw gasten een voldoende grote aankoop (niet verplicht)plaatsen. Per fles wijn mag u rekenen op ongeveer 12 proefporties.

ReWineMe werkt samen met traiteur Tapa Negra. Als u dit wenst, kunnen aangepaste hapjes en tapa’s op vraag voorzien worden. U kunt hier hun aanbod raadplegen.